Press "Enter" to skip to content

Uslovi korišćenja

Osnovne informacije o pravnim uslovima korišćenja portala Ugradu.info

MOLIMO VAS, SLEDEĆI TEKST PAŽLJIVO PROČITAJTE PRE KORIŠĆENJA NEKOG DELA WEBSAJTA.

Korišćenjem bilo kog dela Ugradu.info portala i svih njegovih delova, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Ugradu.info portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo Ugradu.info portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Firma “Tower Valjevo” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Ugradu.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Ugradu.info portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Portal Ugradu.info sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, linkova ka spoljnim stranicama, kao i  linkovanih vesti i tekstova sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora (Ovakve vesti i informacije su preuzete iz drugih medija (izvora) i kao takve bez modifikacija objavljene, te portal Ugradu.info ne može preuzeti odgovornost za njihov sadržaj.)

Portal Ugradu.info sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala Ugradu.info portala koristite na vlastitu odgovornost i portal Ugradu.info se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup portalu Ugradu.info  i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Portal Ugradu.info ima autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka…). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Ugradu.info i podložno je tužbi. Ugradu.info zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Ukoliko smatrate da je portal Ugradu.info povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice

Portal Ugradu.info se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje portal Ugradu.info koristite na sopstvenu odgovornost. Portal Ugradu.info ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti

Portal Ugradu.info poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, Portal Ugradu.info neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila portal Ugradu.info.

Korisnicima portal Ugradu.info strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način

– objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

– svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika.