Press "Enter" to skip to content

Poziv studentima da se vakcinišu protiv COVID-19

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić posetio je danas Saobraćajni fakultet u Beogradu, gde je brucošima poželeo srećan početak nove akademske godine, koja će se odvijati po kombinovanom modelu.

Ministar-Branko-Ruzic-864x576-1

Ružić je naglasio da nije nimalo lako organizovati nastavu u uslovima epidemije, istakavši da država želi da ulaže u budućnost, koju upravo, predstavljaju mladi.

On je još jednom uputio poziv studentima da prime vakcinu protiv koronavirusa, dodavši da ima toliko punktova za vakcinaciju i da više nije pitanje da li su fakulteti spremni za organizaciju imunizacije, već da li to studenti žele.

Prvi potpredsednik Vlade je naveo i da se od danas ni u jednoj lokalnoj samoupravi neće organizovati kompletna onlajn nastava u školama, objasnivši da su do takve odluke doveli brojni parametri, između ostalog, broj vakcinisanih, zaraženih i testiranih.

Došli smo do zaključka da nema potrebe da se više u određenim opštinama sprovodi onlajn nastava i dobro je da beležimo jedan optimističniji trend, naglasio je Ružić.

Na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu danas je novu akademsku godinu započelo približno 350 brucoša, što je približan broj kao i prethodnih godina.

Kolaz-ugradu-za-tekstove

“Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva “

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *