Press "Enter" to skip to content

VK „Valis“ na finalnom turniru Prvenstva Srbije za igrače do 17 godina

Posle velikog uspeha vaterpolista „Valisa“ do 19 godina, koji su prethodnog vikenda postali državni prvaci, još jedna generacija mladih valjevskih „vidri“ nastupa na završnom turniru Prvenstva Srbije. Dečaci VK „Valis“ do 17 godina (2005. i mlađi) 18. i 19. juna u Kragujevcu igraju Finalni turnir Prvenstva Srbije za ovu takmičarsku kategoriju.

Na osnovu postignutih rezultata i plasmana na polufinalnim turnirima u završnicu Prvenstva Srbije plasirali su se: Banjica, Crvena zvezda, Radnički, Bečej, Valis i NBG Vukovi. Po broju osvojenih bodova generacija „Valisa“ 2005. i mlađi na završni turnir ide kao petoplasirana, ali je veliki uspeh naći se u društvu eminentnih srpskih vaterpolo klubova. Ekipu će predvoditi trener Dragan Milošević.

Učešće na finalnom turniru još jedne generacije valjevskih vaterpolista pokazatelj je odličnog kontinuiranog rada sa mlađim selekcijama u Vaterpolo klubu „Valis“. Mladi vaterpolisti „Valisa“ sa ponosom će u finalu državnog prvenstva predstavljati svoj klub i svoj grad.

VK Valis domaćin regionalnog finalnog turnira za 2010. i mlađe

Ovog vikenda će u SRC Petnica biti održano finale Prvenstva Srbije za godište 2010. i mlađe Vaterpolo saveza centralne, južne i zapadne Srbije. Na turniru učestvuju valjevski Valis, Šabac, Šabac 2 i Radnički Kragujevac.

U subotu 18. juna od 19.30 sastaju se Šabac 2 i Šabac, a od 20.30 Valis i Radnički.

U nedelju je dupli program: u 7 časova sastaju se Šabac 2 i Radnički, u 8 sati Valis i Šabac. U prvoj utakmici večernjeg termina u 19.30 igraju Valis i Šabac 2 dok se od 20.30 sastaju Radnički i Šabac.

Dve najbolje ekipe plasiraće se na polufinalni turnir Prvenstva Srbije. Ekipu Valisa predvodi trener Nikola Goloskoković.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *