Press "Enter" to skip to content

Veliki uspeh karatista kluba 014 Valjevo u Bajinoj Bašti

U nedelju 29.05.2022 godine u sportskoj hali u Bajinoj Bašti održan je 25 internacionalni karate turnir Tara-Open u organizaciji Karate kluba Omladinac iz Bajine Bašte.

Na ovom tradicionalnom turniru nastupilo je preko 50 klubova iz Srbije i Bosne i Hercegovine (Republike Srpske), sa oko 350 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama. Karate klub 014 Valjevo, nastupio je sa osam (8) takmičara u dvanest (12) disciplina. Svi takmičari Karate kluba 014 iz Valjeva, dali su svoj trenutni maksimum i postigli veoma reprezentativne rezultate: Ana Živanović nastupila je u četiri discipline i to: Kate-Kadetkinje klasa C gde je osvojila prvo mesto, ženske nade, apslolutna, gde je zauzela drugo mesto, ženske nade klasa CB gde je osvojila drugo mesto i u borbama u kategoriji -39kg, gde je za bod ostala bez odličja, Ivana Matić nastupila je u dve dicipline, kate ženske nade apsolutna gde je osvojila prvo mesto i borbe -39kg gde je osvojila treće mesto, Anđela Mitrović u katama ženske nad klasa ED osvojila je drugo mesto, Sara Nešić i klasi pionirki klasa ED osvojila je prvo mesto i Đorđe Mitrović u kategoriji poletaraca kate klasa E osvojio je prvo mesto. Takmičari Iva Filipović i Aleksa Matijević, pružili su odlične partije ali nisu uspeli da se domognu odličja.
b-basta-014-va
Mala ali odabrana ekipa karate kluba 014 Valjvo i ovaj vikend, dostojanstveno je prestavljala svoj klub i grad Valjevo i po ko zna koji put pokazala i dokazala da je Karate klub 014 Valjevo jedan od najtrofejnih sportskih klubova u našem Gradu. Pored veoma teških uslova za treniranje borilačkih sportova, malih budžeta i drugih otežavajućih okolnosti, predani rad trenerskog tima u sastavu Marina Goloskoković, Milan Lepojević, Vladan Živanović, Predrag Branković i Milenko Lukić pokazuje i dokazuje da je Valjevo grad karate sporta.
Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović, zahvaljuje se svim takmičarima, članovima kluba, trenerskom timu, roditeljima i prijateljima kluba na kontinuiranom radu, podršci i razumevanju. Bez zajedničkog rada i angažovanja ne bi bilo ni ovakvih rezultata.
Karate kluba 014 Valjvo poziva zainteresovanu decu i njihove roditelje da se jave i da treniraju sa najboljima.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *