Press "Enter" to skip to content

VA-014 POTVRDIO ULOGU FAVORITA I LAKO POBEDIO CRVENU ZVEZDU 2

Odbojkaši VA-014 su na najbolji način otvorili novu sezonu u Valjevu pošto su u 2. kolu Druge lige Centar savladali drugu ekipu beogradske Crvene zvezde 3-0 (25-18, 25-14, 25-21). Sigurnom igrom izabranici trenera Đorđa Petrovića su bez većih problema stigli do novih bodova protiv neiskusnog rivala.

VA-CZ1

U prvom setu je domaćin odmah stavio do znanja crveno-belim dečacima da nemaju šta da traže u Valjevu. Dobrim servisom kapitena Bobovca, VA-014 je poveo 4-1, gosti su se sredili i smanjili vođstvo domaćina ali kad je na liniju servisa stao Rakić, serijom dobro plasiranih lopti je poremetio odbranu Crvene zvezde i za tili čas semafor je pokazao 16-9 za VA-014. Đokić i Slijepčević su odličnim loptama u napadu srušili blok Crvene uzvezde. Gostima je preostalo samo da ublaže prednost Valjevaca.

VA-CZ2

Slično je bilo i u drugom setu. VA-014 je opet poveo, ovoga puta 5-1, Beograđani su se vratili i smanjili na 6-5. To je bilo kratkog daha jer je potom proradio blok Valjevaca, u napadu su Gustavo i Ćosić bili na visini i vrlo brzo je na semaforu stajalo 19-10 za domaćina.

VA-CZ3

Opušteni posle ubedljivog vođstva, igrači VA-014 su dozvolili gostima da se razigraju u trećem setu. Crveno-beli su uspeli i da povedu ali kad je bilo najpotrebnije Bobovac i drugovi su se trgli i raznovrsnim napadima ponovo poveli 20-16. Zvezda je smanjila na 22-20 ali je Ćosić sa dva ubojita smeča otklonio sve sumnje u konačan ishod.

VA-CZ4

U sledećem kolu VA-014 igra u gostima protiv Loznice.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *