Press "Enter" to skip to content

UTISCI SA ČETVRTOG DANA TEŠNJARSKIH VEČERI

Digitalna promocija turizma u Valjevu, promocija knjige Valjevca Vitomira Mitrovića „Žuti orao“, godišnja izložba Foto kluba Valjevo, izložba fotografija sa konkursa „Slike grada 365“, predavanje o tradicionalnom načinu proizvodnje piva u Valjevskoj pivari, dečje predstave, predavanje profesora Dragana Nedeljkovića, predstavljanje drame „Divlje duše“ Stefana Stefanovića i koncert YU Grupe, obeležili su četvrti dan Tešnjarskih večeri.

IMG_20230808_143957_361

Udruženje za ekonomsko osnaživanje žena Valjevo uz podršku Turističke organizacije Valjevo i Grada Valjeva organizovalo je konferenciju posvećenu primeni digitalnih kanala za promociju turističke ponude grada i okoline na kojoj su govorili direktorka TOV Ana Marković, turizmolog Katarina Dragićević, influenser Pavle Branković, organizator SPREGa Jovan Grujić, predavač na Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbija Ivana Marković i Nemanja Damjanović sa ranča „Harmonija“. Oni su se složili da su digitalni kanali jedna od ključnih stavki za promociju turističke ponude, možda i najbitniji u današnjem vremenu.

IMG-390176b8cc4b6da01917ee7f41aee7cc-V IMG-c7d2bb669e99cf0a9798e80507b3daad-V

Po tradiciji uspostavljenoj još 2006. godine, a poslednjih deseta godina u okviru letnjeg festivala, Foto klub Valjevo je i ove godine priredio svoju godišnju izložbu na kojoj su predstavili oko 50 fotografija 27 autora, članova kluba. Od početnika do majstora fotografije, od portreta, preko ulične fotografije, prirode do arhitekture i drugih motiva interesnatnih kada je reč o umetničkoj fotografiji prikazano je na ovoj izložbi, koja je imala za cilj i da valjevsku javnost upozna sa sjajnim rezultatima koje je Foto klub Valjevo ostvario u prethodnoj godini, a o čemu svedoči čak 30 medalja i 55 pohvala na domaćim i internacionalnim konkursima i takmičenjima.

1691575362280

Sjajnu završnicu ovog dana priredili su članovi YU Grupe, Dragi Jelić, Žika Jelić i Saša Radojević sa kojima je publika puna dva sata u glas pevala dobro poznate hitove „Dunavom joŠ šibaju vetrovi“, „Čudna šuma“, „Mornar“ …

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *