Press "Enter" to skip to content

Uspeh plivača Valisa u Kikindi

U subotu je u Kikindi održan medjunarodni plivački miting “Mlade nade” na kome je učešće uzelo 19 klubova sa 320 plivača iz Srbije, BIH i Rumunije.

VALIS KIKINDA

Na takmičenju je nastupilo šest plivača Valisa.

Najuspešniji plivač iz Valjeva je bio Andrej Milivojević, u disciplini 100m leđno on je bio najbolji u svojoj kategoriji, u disciplini 100m prsno je stigao do bronzane medalje a u disciplini 200m mešovito je ostvario isti uspeh.

Andrej i VUK

Vuk Tešanović je osvojio zlatnu medalju i bio najbolji u svojoj kategoriji u disciplini 100m leđno, a u disciplini 200m mešovito je trku završio na trećoj poziciji. Đurđa Jovančić je osvojila srebrnu medalju u disciplini 100m leđno.

Na takmičenju su nastupili i Emilija Krstajić, Matija Mihailović i Jakov Žugić.

“Kao novi nosioci ekipe su se afirmisali Vuk Tešanović i Andrej Milivojević od kojih očekujemo najviše u novoj sezoni, u nedeljama pred nama nas očekuje takmičenje u Leskovcu a potom i regionalna prvenstva, zahvaljujemo se upravi hotela Vrujci koji su nam ustupili bazen protekle nedelje i pomogli nam da premostimo ovaj za nas trenažno osetljiv period, a zahvaljujuci jako dobroj organizaciji UFK Valis, već od ponedeljka nastavljamo sa treninzima u našem domu, SRC Petnici” kaže sportski direktor PK VALIS Branislav Kovačević.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *