Press "Enter" to skip to content

Uspeh karatista Kluba 014 na Kupu uže Srbije u Čačku

Valjevski karatisti Kluba 014 ostvarili su zapažene rezulatate na juče održanom Kupu uže Srbije u kategoriji “poletaraca”, “pionira” i “nada”. Kata tim vratio se sa srebrnom medaljom, a u pojedinačnoj disciplini osvojeno je 13 medalja – 1 zlatna, 6 srebrnih i 6 bronzanih. Kup karate saveza uže Srbije ujedno je i kvalifikacioni turnir za Kup Srbije i spada u red najznačajnih i najtežih karate turnira u državi.

Karate-klub-014-1-768x576-1
Karatisti Kluba 014 uspešni na Kupu uže Srbije u Čačku

Na Kup, održanom u Hali Atenica u Čačku, u organizaciji Krate saveze uže Srbije. Učestvovali su svi klubovi iz saveza uže Srbije, što je oko 200 klubova, sa oko 850 takmičara u raznim sportskim kategorijama.

Desetoro takmičara Karate kluba 014 nastupilo je u 15 pojedinačnih i jednoj ekipnoj disciplini. Kata tim “nada” u sastavu Ana Živanović, Tamara Dražić i Ivana Matić, osvojio je 2. mesto i srebrnu medalju. U pojedinčanoj kategoriji Ana Živanović osvojila je dve srebrne i jednu bronzanu medalju, Tamara Dražić jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju, Ivana Matić jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju, isto kao i Anđela Mitrović, dok se Dina Drinčević okitila srebrom, Ognjen Drinčević, Luka Goloskoković i Ksenija Kosić bronzim medajama. Sara Nešić i Đorđe Mitrović pružili su takođe odlične partije, ali nisu uspeli da se domognu nekog od odličja.

Rezultati karatista 014 dobar su pokazatelj da rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i trenerskim timom u sastavu Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić, klub vode odgovorno i kvalitetno.

U narednom periodu predstoje pripreme za Kup Srbije i državna prvenstva u 2023. godini.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *