Press "Enter" to skip to content

UBEDLjIV TRIJUMF DEVOJAKA METALCA 2015 NAD IMENjAKOM IZ GORNjEG MILANOVCA

Posle nesrećnog i nespretnog poraza u prošlom kolu od druge ekipe Medicinara u Šapcu, rukometašice Metalca 2015 sinoć nisu imale težak zadatak. Visokim rezultatom su u 11. kolu Prve lige Zapad grupa A nadigrale ekipu Metalca AD iz Gornjeg Milanovca 36-20 (25-7) u utakmici u kojoj su mlade snage valjevskog kluba ponovo dobile šansu da pokažu šta znaju.

Valjevo-sport-rukomet-Metalac-МЕТ-ГМ1-

Velika razlika u kvalitetu u korist domaćeg tima se odrazila i na rezultat pošto su Valjevke u 15. minutu vodile 13-2 a u 20. već je bilo 17-3 jer su Milanovčanke bile nedorastao rival za prvu postavu Metalca 2015. Naravno, trener Novokmet je u drugoj polovini prvog poluvremena i tokom celog drugog, na terenu držao devojčice sa klupe koje su sve potekle iz Metalčeve škole rukometa. One su pokazale da imaju talenta ali da još moraju da uče pošto su gošće, predvođene Minom Milošević, uspele da zaigraju efikasnije u napadu u da smanje visoko vođstvo Valjevki.

Valjevo-sport-rukomet-Metalac-МЕТ-ГМ1-2

Domaći tim i dalje drži prvo mesto na tabeli sa pobedom viška u odnosu na Loznicu grad i drugu ekipu Medicinara. U sledećem kolu Metalac 2015 putuje u Čačak u goste Košutnjaku.

Valjevo-sport-rukomet-Metalac-МЕТ-ГМ1-3

Hala sportova u Valjevu. Sudije Vojinović Dušan i Pavlović Dragan iz Kragujevca. Isključenja ŽRK Metalac 2015 6 minuta, Metalac AD 6 minuta. Sedmerci ŽRK Metalac 1(1), Metalac AD 2 (1).

Valjevo-sport-rukomet-Metalac-МЕТ-ГМ1-4

METALAC 2015: Obrenović 4, Kosić 1, Mosurović 1, Pavlović 4, Mijailović 4, Nikolina Tripković 4, Staša Damnjanović 4, Savić 3, Birčanin 2, Nora Damnjanović 1, Jovančić 3, Despotović 1, Milovanović 4.

Valjevo-sport-rukomet-Metalac-МЕТ-ГМ1-5

METALAC AD: Andrić 2, Radović 1, Mina Milošević 15, Tešić 2.

ODLOŽENA UTAKMICA ORK METALAC U LOZNICI

Rukometaši Metalca su ovog vikenda trebali da gostuju u Loznici protiv lidera na tabeli Prve lige Zapad grupa A ali je utakmica odložena na zahtev domaćina. Razlog je zauzetost trenera i pojedinih igrača na predsedničkim i parlamentarnim izborima Republike Srbije koji su održani juče. Novi termin odigravanja utakmice između Valjevaca i zeleno-belih iz Loznice biće naknadno određen. Posle 13 odigranih kola ORK Metalac je na petom mestu sa 12 bodova dok je Loznica na čelu tabele sa 24 boda.

U sledećem kolu ORK Metalac dočekuje drugu ekipu Šamota 65 iz Aranđelovca.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *