Press "Enter" to skip to content

U VALJEVU ODRŽAN DRUGI VA HANDBAL OPEN TURNIR UZ UČEŠĆE OKO 280 DECE IZ CELE SRBIJE

Samo sedam dana posle sjajno organizovanog Trofeja Grada Valjeva, Hala sportova je ponovo bila epicentar rukometa povodom održavanja drugog Va Handbal Open turnira. Još jedan izvanredno organizovan sportski događaj i još jedna promocija rukometa za najmlađe. U organizaciji Sportskog udruženja Va Handbal, u subotu se u Valjevo slilo oko 280 dece iz Srbije. Budući rukometaši i rukometašice stigli su iz Smederevske Palanke, Čačka, Kraljeva, Šapca, Bogatića, Loznice, i naravno iz Valjeva. 

8

Na drugom Va Handbal Openu učestvovali su sledeći klubovi: ORK Mladost Čačak, Škola rukometa Zeleni iz Loznice, RK Metaloplastika Šabac, ŽRK Medicinar iz Šapca, ŽRK Metalac Kraljevo, RK Metalac Kraljevo, S.U. Lavići iz Smederevske Palanke, ŽRK Metalac 2015 iz Valjeva, ORK Mačva iz Bogatića i S.U. Va Handbal iz Valjeva.
Nakon što se gostima i učesnicima obratio Bojan Jevremović, predsednik Sportskog udruženja Va Handbal, turnir je svečano otvorio Vladimir Mišković, član Gradskog veća zadužen za sport a takođe je bio prisutan i Željko Radojević, Rukovodilac sektora za sport Rukometnog saveza Srbije i direktor mlađih selekcija RSS.
Nisu beleženi rezultati već je naglasak stavljen na samu rukometnu igru, radost koju ona stvara kod najmlađih i ogroman entuzijazam učesnika, ne samo dečaka i devojčica već i njihovih rukometnih trenera i učitelja.
Da bi se jedna ovako velika manifestacija sa velikim brojem učesnika odvijala bez problema, u organizaciji su svoj veliki doprinos dali volonteri, odnosno članovi škole rukometa Va Handbal iz selekcija M12 i Ž12 koji su takođe sudili sve mečeve na turniru. To su bili Lazar Pejić, Lazar Milovanović, Mina Dimitrijević i Anđa Mitrović.
Foto galerija :
Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *