Press "Enter" to skip to content

TROJE BICIKLISTA SPUTNJIKA U REPREZENTACIJI SRBIJE NA CIKLO KROS BALKANIJADI

Na ponos Valjeva i BK SPUTNJIK, čak troje mladih biciklista nastupiće za reprezentaciju naše zemlje na ciklo kros Balkanijadi koja će se 20. januara održati u rumunskom gradu Vatra Dornei.

Juniorski šampion i vicešampion Srbije – braća Igor i Stefan Davidov i kadetska državna prvakinja Mila Starčević svojim sjajnim vožnjama na prvenstvu koje je u nedelju održano u Šidu, pokazali su da višegodišnji rad, zalaganje, upornost, a iznad svega ljubav prema ovom sportu uvek se u sportskom pogledu isplate, jer nositi najdraži dres crveno-plavo- bele boje je neizmerna nagrada i čast. Ponosni roditelji, treneri i svi članovi biciklističkog kluba Sputnjik neizmernom Božijim milošću su mali deo pomoći našoj deci koja su najbolji primer da i u ovom kontroverznom svetu dobre stvari i pravda, pa ma kako god to zvučalo, ipak uvek pobede i dobra dela Igora, Stefana i Mile biće samo početno svetlo i za ostalih 20-ak mlađih koji istim žarom pritiskaju pedale i o kojima će takođe uskoro, takođe, pisati u najboljem svetlu.

IMG-d28bcb1a78c4b9a18ce31cd8a7c77662-V

A do tada, nadamo se velikoj borbi i zalaganju na Balkanijadi, ali na žalost ovako velike trke, pored velikog srca voze i tehnički vrhunske bicikle koje na žalost Valjevski biciklisti i nemaju, ali je za verovati da će borba za svoju zemlju, grad i klub biti motiv više da se ostvari i dobar sportski rezultat.

Srećno šampioni!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *