Press "Enter" to skip to content

TEŽAK PORAZ BUDUĆNOST KRUŠIKA U NOVOM PAZARU

Fudbaleri Budućnost Krušika su pretrpeli visok poraz na gostovanju u Novom Pazaru protiv domaće Jošanice 1-5 (1-2) u utakmici 5. kola Srpske lige Zapad. Strelci za Jošanicu bili su Kurta u 2. i 80. minutu, Ferizović u 9., Dolovac u 47. i Hadžibulić u 86. minutu a jedini gol za Budućnost Krušik postigao je Stojanović u 4. minutu.

RADOST JOSANICE
Na fotografiji je radost igrača Jošanice posle postignutog gola na Pećini na jednoj od ranijih utakmica protiv Budućnost Krušika

U sledećem kolu Valjevci na svom terenu dočekuju ekipu Reala iz Podunavaca.

Stadion “Novopazarska Banja. Gledalaca 50. Sudija Miroslav Jokić iz Bogatića. Žuti kartoni Demirović i Šaćirović (Jošanica) a Martinović i Krstić (Budućnost Krušik).

JOŠANICA: Kahrimanović, Biševac, Jelić, Ferizović, Dolovac (u 74. Nurović), Šaćirović, Kurta (u 84. Nikšić), Hadžibulić, Demirović (u 63. Mulić), Sadović (u 84. Salihović), Hadžimujović (u 46. Terzić).

BUDUĆNOST KRUŠIK: Marković (u 46. Milinković), Ivanović (u 71. Todorović), Ranisavljević, Ristovski (u 60. Aleksić), Jakovljević (u 71. Krstić), Martinović, Stojanović, Starčević, Isidorović, Petrović i Munjić (u 46. Panić).

Na fotografiji je radost igrača Jošanice posle postignutog gola na Pećini na jednoj od ranijih utakmica protiv Budućnost Krušika.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *