Press "Enter" to skip to content

Temperature za vikend će biti i do 17 stepeni!

Vreme u Srbiji danas će biti toplo za ovo doba godine, ali uz prolazno naoblačenje koje će pre podne zahvatiti severne i istočne predele Srbije uslovljavajući slabu kišu.

Valjevo

U ostalom delu dana svugde suvo sa povremenim sunčanim intervalima. Vetar slab, ujutru promenljiv ili južni, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale.

Minimalna temperatura od -1 u Požegi do 8 na severu, a maksimalna od 11 na jugoistoku Banata do 17 u centralnoj i južnoj Srbiji.

Valjevo

Valjevu će ujutru biti prolazna oblačnost sa malom šansom za poneku kap kiše. U toku dana suvo i toplo za ovo doba godine sa povremenim sunčanim intervalima. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a zatim zapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 5, a maksimalna oko 15.

Vreme u petak biće pretežno sunčano sa temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti sa maksimalnom temperaturom od 13 do 17 stepeni. Slično će biti i u subotu – sunčano sa temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti do 18 stepeni.

Najtoplije će biti u nedelju sa maksimalnim temperaturama od 16 na severu Vojvodine do 21 u zapadnoj i centralnoj Srbiji uz dosta sunčanih sati.

Od ponedeljka sledi pad temperature uz naoblačenje sa kišom, ali za sada bez jakog zahlađenja.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *