Press "Enter" to skip to content

Svečano otvorene 34. Tešnjarske večeri

Svečanim podizanjem zastave na Trgu Živojina Mišića, počele su 34. Tešnjarske večeri. Iako su prilike u godini za nama sprečile da se realizuju mnogi planovi, projekti i manifestacije, ove godine grad Valjevo nastavio je tradiciju održavanja Tešnjarskih večeri. Čast da svečano podignu zastavu i time ozvaniče početak ovogodišnjih Tešnjarskih večeri, pripala je Vaterpolo klubu „Valis“ Valjevo.

Otvaranje-Tesnjarskih-veceri-1-1„Čast nam je što u ime kluba možemo da učestvujemo na ovoj manifestaciji, da predstavljamo Vaterpolo klub „Valis“ koji učestvuje u Super ligi Srbije. Iskoristio bih ovu priliku da vas pozovem da nam naredne sezone budete podrška u najjačoj ligi u Srbiji i poželeo bih da uživate ovih nekoliko dana na Tešnjarskim večerima, naročito zbog toga što prošle godine nismo imali priliku za to. Još jednom, Vaterpolo klub „Valis“ vam želi prijatno veče i lep provod“, rekao je član Vaterpolo kluba Boris Ičagić.

Nakon podizanja zastave, festival je otvorio gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Otvaranje-Tesnjarskih-veceri-3„Dobro veče poštovani sugrađani i dragi gosti Valjeva. Dobrodošli na 34. Tešnjarske večeri! Pandemija nas je sprečila da se prošle godine tradicionalno družimo u avgustu i iz tog razloga svi su željno iščekivali ovu godinu. Iskoristio bih ovu priliku da još jednom čestitam majstorima Vaterpolo kluba „Valis“, koji reprezentuju naš Grad na najbolji mogući način i želim im puno sreće u superligaškoj sezoni. Verujem da ćete u naredenih sedam dana pronaći programe po vašem ukusu i da ćemo u slavlju i zdravlju provesti ovu nedelju. Želim vam da večeras uživate u noći pod zvezdama“, poručio je gradonačelnik Lazar Gojković.

Otvaranje-Tesnjarskih-veceri-5

U ostatku večeri građani i gosti Valjeva će moći da uživaju u koncertu Leksington benda.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *