Press "Enter" to skip to content

SRBIJANKA 014 U KRIZI, UŽIČANKE ODNELE BODOVE SA “STUDENTA”

Odbojkašice Srbijanke 014 nikako da se iskobeljaju iz krize nakon što su sinoć, u 8. kolu Prve lige Srbije, doživele novi poraz. Nekadašnji prvak države, Jedinstvo iz Užica je odnelo bodove sa “Studenta” savladavši domaći tim rezultatom 3-0 (25-13, 25-19, 25-19).

Sport-Valjevo-ODbojka-Srbijanka-СРБ-ЈЕД2-1

Gošće su, čini se, lakše nego što se očekivalo stigle do maksimalnog plena jer je sastav Vladimira Medenica van forme. Posle vođstva od 4-0 na početku prvog seta, Užičanke su bez većih problema stigle do vođstva od 1-0.

Sport-Valjevo-ODbojka-Srbijanka-СРБ-ЈЕД2-4

Sledeća dva seta donela su rezultatsku klackalicu do završnice kad je Jedinstvo pokazalo kvalitet i oba rešilo u svoju korist daleko boljom igrom na mreži i preciznim servisima. U momentima kad se lomio rezultat, zatajio je prijem u redovima Srbijanke tako da je poraz bio neminovan.

Sport-Valjevo-ODbojka-Srbijanka-СРБ-ЈЕД2-3

U sledećem kolu Srbijanka igra protiv Crno Belih u Beogradu.

Sport-Valjevo-ODbojka-Srbijanka-СРБ-ЈЕД2-2

 

NOVI USPEH ODBOJKAŠICA VALjEVA, VA-014 IZGUBIO U NOVOM PAZARU

Učenice Rajka Stojanovića ne znaju za neuspeh. One su posle velike borbe izvojevale novu pobedu savladavši ekipu Panonije u Bačkoj Palanci 3-2 (21-25, 25-21, 25-27, 19-25, 15-9) u okviru 8. kola Prve “B” lige Srbije. Iako bez prvog tehničara, povređene Marte Ristivojević, gošće su osvojile su izuzetno važne bodove u borbi za plasman među tri najbolje ekipe. U sledećem kolu Valjevo dočekuje Smeč 5 iz Kragujevca.

VA-014 je gostovao u Novom Pazaru gde je pretrpeo šesti prvenstveni poraz 0-3 (23-25, 16-25, 10-25) u 8. kolu Prve lige Srbije. Gost ekipe Đorđa Petrovića u sledećem kolu biće Smederevo Carina.

Sreten Pantelić

Izvor: Valjevskaposla.info

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *