Press "Enter" to skip to content

SNS: Tvrdnja SSP-a da se “botovanjem” dolazi do posla u najmanju ruku je smešna

Nakon jučerašnje konferencije za medije GrO Stranke slobode i pravde Valjevo, na kojoj je otvorena “Bela knjiga” o Valjevu i predstavljeno kako funkcionišu IT timovi SNS-a, saopštenjem za javnost oglasili su se valjevski naprednjaci. Gradski odbor Srpske napredne stranke smatra da su određeni stavovi koji su izneti na jučerašnjoj konferenciji za novinare “najblaže rečeno laži” i da je tvrdnja da se “botovanjem” dolazi do posla, “u najmanju ruku smešna”.

SNS

“Da li je jučerašnja konferencija Stranke slobode i pravde recidiva nekadašnje Demokratske stranke, dvanaestogodišnje vladavine mraka, bolnih privatizacija, bespravnih bogaćenja, prodaje časti i zataškavanja istorije? Da li je to onaj period u kom je 500.000 ljudi ostalo bez posla? To su zaboravili ali zato nisu zaboravili kao što nije ni njihov lider, Dragan Đilas, da vode politiku enormnog bogaćenja od Mauricijusa i Švajcarske preko Hongkonga do Moldavije gde geografsko-finansijska putanja vodi samo do jednog imena i to Dragan Đilas”, navodi se u saopštenju GrO SNS Valjevo.

Naprednjaci ističu da je tvrdnja da se do posla dolazi “botovanjem”, u najmanju ruku smešna, ako se zna da je upravo Srpska napredna stranka zaslužna za dolazak novih investitora i otvaranje novih radnih mesta.

“Da li će i 500 novozaposlenih nazivati “botovima”? Da li su i više od 20.000 građana, koji su svojim glasom podržali politiku predsednika Aleksandra Vučića, takođe “botovi”? Kada o Srpskoj naprednoj stranci, najjačoj stranci u Srbiji govore upravo Đilasovi puleni, potrčci u svakom smislu te reči, jednom rečju je tužno, a još tužnije ili bolje reći za svaku osudu je pokušaj i onih koji sebe smatraju partijom kao odbornik Ljubomir Radović, da predsedniku Srbije koji najavljuje investicije poruče da nije dobrodošao. Koliko su on i njemu slični, dobrodošli u Valjevo, svedoči činjenica da imaju samo jednog odbornika u Skupštini grada”, navodi se u ovoj informaciji za javnost GrO SNS Valjevo.

“Zato smo juče u Valjevu sa posebnom radošću dočekali najboljeg među nama, čoveka koji ima najjasniji cilj, koji nas motiviše da radimo bolje i više, a sve to za one najvažnije – građane Srbije. Još jednom je predsednik Aleksandar Vučić potvrdio da će Valjevo u narednom periodu biti lider u regionu kako u ekonomskom, privrednom, turističkom tako i u kulturnom smislu”, piše u saopštenju.

Iz Gradskog odbora SNS-a postavljaju pitanje u čemu je problem sa Strankom slobode i pravde u Valjevu?

“Stiče se utisak kao da ne mogu da podnesu brzi razvitak Valjeva, izgradnju Hale sportova, rekonstrukciju Valjevske bolnice, nove fabrike”, ističu naprednjaci

“Da, Srpska napredna stranka je tu za svoje sugrađane, u Valjevu, u Hajduk Veljkovoj broj 7. Tu smo za sve probleme, male i velike. Nismo na Mauricijusu, niti Hongkongu, Moldaviji. Naša valuta je dinar, a ne dolari, franci i evri. Naš cilj jeste zapošljavanje Valjevaca, ali ne samozapošljavanje, naš program je vidljiv i ostvariv, a vaš – nikad se ne ponovio, najblaže rečeno”, poručuju iz GrO SNS Valjevo.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *