Press "Enter" to skip to content

SNS: Snažna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv kriminalnih grupa

Okružni odbor Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem za javnost u kojem daju svoju snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv kriminala. Saopštenje prenosimo u celosti:

Srpska napredna stranka“Okružni odbor Kolubarskog okruga Srpske napredne stranke pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv kriminalnih grupa, tajkuna i mafijaških klanova, koji pokušavaju da destabilizuju našu državu. Pretnje predsedniku i njegovoj porodici neće zaustaviti obračun sa kriminalnim grupama i njihovim nalogodavcima jer mafija ne sme biti jača od države.

Takozvani opozicioni lideri pridružili su se Belivuku nazivajući ga svedokom, i pored toga što dobro znaju da se radi o kriminalcu, koji je suočen sa dokazima za brojna monstruozna ubistva i zločine.

Za razliku od njih, naš predsednik Aleksandar Vučić je čovek koji se svakodnevno bori za bolju budućnost naše dece, koji je izvukao Srbiju iz bankrota i dogovorene “privatizacije”, vratio joj obraz, čast i ponovo je pozicionirao na mapu Evrope i sveta.

I zato danas poštena i hrabra Srbija, složnija nego ikada stoji uz svog predsednika Aleksandra Vučića .

Okružni odbor Srpske napredne stranke kolubarskog okruga stajaće uz svog predsednika na jedinom i pravom putu napretka i razvoja naše države.”

Srpska napredna stranka
Okružni odbor Kolubarskog okruga

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *