Press "Enter" to skip to content

Sjajni rezultati Karate kluba 014 Valjevo na Užičkom pobedniku

Dana 23.04.2022 u organizaciji Karate kluba Borac iz Užica i Karate saveza uže Srbije, održan je karate turnir “Užićki pobednik”. Ovaj prestižan turnir održava se po 13 put u sportskoj hali u Užicu pod pokroviteljstvom grada Užica.

karate014-valjevo-uzice

Na turniru nastupilo je preko 40 klubova iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske sa oko 200 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa jedanest takmičara i ostvario veoma zapažene rezultate. Posebnu draž nastupa na ovom turniru daje činjenica da je devet takmičara, kluba 014 Valjevo, imalo svoj prvi nastup na zvaničnom takmičenju i da su svi takmičari uspeli da se domognu nekog od odličja. Uroš Divnić nastupio je u klasi Poletarci-kate  2013  i osvojio bronzu, Dina Drinčević je na svom debitanskom nastupu u klasi Pionirki-kate 2012, uspela je da osvoji prvo mesto i  zlatnu medalju, Ognjen Drinčević u kategoriji Nade-muške 2010, osvojio je bronzanu medalju, Iva Filipović u klasi poletarke -kate 2014 i mlađi osvojila je treće mesto i bronzanu medalju, Luka Goloskoković u borbama kat -35 osvojio je treće mesto i  bronzanu medalju, Aleksa Matijević u klasi Pioniri-kate 2012 osvojio je bronzanu medalju, Iva Krsmanović u kategoriji Pionirke-kate 2011 to osvojila je bronzanu medalju, Danica Milivojević Kadetkinje borbe 54+, osvojila je treće mesto i bronzanu medalju, Đorđe Mitrović u kategoriji Poletarci-kate 2013 to osvojio je bronzanu medalju.

Pored navedenih članova KK 014 koji su imali svoj debi na turniru nastupile su i već prekaljene takmičarke Ana Živanović i Anđela Mitrović. Takmičarka Ana Živanović u kategoriji Ženske-nade 2009, nastupila je u klasi B i u Apsolutnoj klasi, gde je u obe klase stigla do finala i zauzela najviše mesto na pobedničkom postolju osvojivši dve zlatne medalje. Anđela Mitrović u kategoriji Ženske-nade 2009 u klasi D zauzela je prvo mesto i osvojila zlatnu medalju.
Rukovodstvo kluba i trenerski tim, veoma su zadovoljni nastupom takmičara Karate kluba 014 Valjevo na turniru u Užicu, prvenstveno debitanskim rezultatima takmičara koji su po prvi put osetili žar pravog sportskog nastupa pred publikom. Svi takmičari KK 014 Valjevo, dostojanstveno su predstavljali svoj klub i grad Valjevo, pokazali da je pred mladim takmičarima svetla budućnost i da je uprava kluba sa trenerskim timom na pravom putu i da veliki sportski rezultati tek slede.
Predsednik kluba Vladan Živanović ističe da je turnir u Užicu, odlična uvertira pred turnir Karate kluba 014 Valjevo “Deseti memorijal Svetlana Radojević”, koji će se održati u sportskoj hali Student 30.04.2022 godine u organizaciji Karate kluba 014 iz Valjeva i sportskog saveza uže Srbije.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *