Press "Enter" to skip to content

SIVA KNJIGA INOVACIJA

Vlada Srbije, Philip Morris International i NALED pozivaju Vas na predstavljanje nove tematske publikacije o prioritetnim reformama za bolje uslove poslovanja

Screenshot_20220419_150619

Sreda, 20. april 2022, od 11:00h –

Radisson Collection Hotel, Old Mill, Bulevar vojvode Mišića 15, Beograd

 

U sredu, 20. aprila sa početkom u 11:00 časova u hotelu Radisson Old Mill u Beograd (Bulevar vojvode Mišića 15), predstavićemo prvu Sivu knjigu inovacija, specijalizovanu publikaciju NALED-a pripremljenu u okviru projekta za promociju digitalne transformacije privrede – StarTech.

Konferenciju će otvoriti Branko Ružić, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Nenad Popović, ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj i Ivan Miletić, direktor korporativnih poslova za jugoistočnu Evropu u kompaniji Phillip Morris International, dok će Sivu knjigu inovacija predstaviti Dušan Vasiljević, direktor za konkurentnost i investicije u NALED-u.

 U prisustvu predstavnika državnih, sektorskih i međunarodnih institucija, na skupu ćemo govoriti o 60 ključnih preporuka za jačanje inovacionog ekosistema u Srbiji, grupisanih u sedam kategorija – od regulatorne podrške razvoju inovativnih biznisa, preko saradnje nauke i privrede, finansiranja inovativnih ideja i unapređenja poreske politike i politike podsticaja, jačanja infrastrukture za inovacije, do modernizacije radnog zakonodavstva za digitalne preduzetnike i regulisanja upotrebe podataka.

 StarTech program podrške digitalnoj transformaciji malih i srednjih preduzeća deo je trogodišnjeg projekta za promociju inovacija i tehnološkog razvoja u Srbiji koji sprovodi NALED, a finansira kompanija Philip Morris.

Screenshot_20220419_151223

Ukoliko želite da uživo prisustvujete događaju, potrebno je da potvrdite prisustvo na mejl [email protected] do utorka, 19. aprila u 17h. Prenos događaja biće dostupan i na vebsajtu www.startech.org.rs

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *