Press "Enter" to skip to content

SILOVIT START RADNIČKOG I PET GOLOVA U MREŽI DRINE IZ LJUBOVIJE

Fudbaleri Radničkog su odlično počeli novu sezonu u Kolubarsko-mačvanskoj zoni tako što su deklasirali Drinu u Ljuboviji rezultatom 5-1 (4-0). Narandžasto-plavi su ceo posao završili u prvih 45 minuta napunivši mrežu domaćina. Strelci za goste bili Živanović u 4. i 29. minutu, Milanović u 31. i 44. minutu i Ašković u 93. minutu dok je počasni gol za Drinu postigao Maksimović u 53. minutu.

ŽIVANOVIĆ
Dvostruki strelac za Radnički, Marko Živanović (beli dres) u akciji, na jednoj od ranijih utakmica na Petom puku

U sledećem kolu na Peti puk stiže Ribnica koja je neprijatno iznenadila na startu pretrpevši poraz na svom terenu od Lipolista.

Stadion “FK Drina” u Ljuboviji. Gledalaca 100. Sudija Đorđe Lakić iz Ljiga. Žuti kartoni Đurić (Drina) a Ašković i Ristović (Radnički).

DRINA: Milošević, M. Milovanović (od 77. Mitrović), Trifković (od 90. Tešić), Ćirković, N.Milovanović, Petrović, Avramović (od 77. Dolijanović), O.Matić (od 46. Đorđić), Maksimović, Lončarević, Đ.Đurić.

RADNIČKI: Ranković, Stevanović (od 72. A.Matić), Simeunović, Ašković, Stamenić (od 89. Mihailović), Milanović (od 89. B.Đurić), Rašević, Vasić, Tomić, Ristović (od 56. Vasiljević), Živanović (od 46. Živanić).

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *