Press "Enter" to skip to content

SAŠA ĐOKOVIĆ NOVI TRENER JUNIORA NOVO NASELJE

Ekipa Juniora Novo Naselje, koja je osvajanjem prvog mesta u okružnoj ligi Kolubara obezbedila ulazak u zonu Drina, imenovala je novog trenera za sledeću sezonu. Na klupi debitanta u zoni sedeće Saša Đoković (52) umesto Bratislava Radenkovića koji je bio šef stručnog štaba ovog kluba u poslednje dve godine. Đoković iza sebe ima bogatu golmansku karijeru braneći deset godina boje Budućnosti, zatim je igrao u OFK Beogradu, Švedskoj, Smederevu, Kikindi i na kraju, ponovo u Budućnosti.

IMG_0051copy_FB
Saša Đoković, novi trener FK Junior Novo Naselje

Kao trener, Đoković je vodio Vujić Vodu iz Valjeva kroz sve rangove od najniže lige do Srpske lige a takođe je 2012. sedeo na klupi Budućnosti. Inače, novi trener Juniora Novo Naselje je nekoliko godina bio je u stručnom štabu kadetske i juniorske reprezentacije Srbije.

Prozivka i početak priprema Juniora obaviće se u četvrtak, 4. jula na stadionu u Donjoj Grabovici. Saznaje se da će se mlađi valjevski “zonaš” ozbiljno pojačati za novu sezonu pošto se govori o desetak novih imena. Pošto teren u Donjoj Grabovici ne ispunjava uslove igranja u zoni, Junior Novo Naselje će sezonu 2024-25 igrati na stadionu “Senjak”. Prvenstvo u zoni Drina počinje 18. avgusta.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *