Press "Enter" to skip to content

Saopštenje GrO SNS Valjevo: SPS manipuliše građanima Valjeva

Ovih dana šef odborničke grupe SPS Đorđe Pavlović doživljava vrhunac političke metamorfoze, želeći da sebe predstavi moralnim kolosom, a istovremeno zaboravljajući kako je delovao u prethodnom vremenu. Od nedavno je postao borac za prava “svih ljudi koji su ugroženi ili diskriminisani”, kako je naveo u svom saopštenju. 

GrO-SNS-Valjevo-1

Nakon samozvanog spasioca Valjeva, zasnovanog na stripovskoj dramaturgiji i stereotipima o patriotskoj ljubavi prema našem gradu i građanima, Đorđe Pavlović političkom koketerijom, poziranjem na gradilištima, borbom za ljudska prava, sada je otišao i korak dalje. Zloupotreba još uvek nedokazane tvrdnje koja čeka sudski epilog je još jedan u nizu Pavlovićevih neuspelih marketinških pokušaja da na sumnjama i nepotvrđenim činjenicama skuplja jeftine političke poene.

Nazivajući sebe borcem za ljudska prava zaboravlja Pavlović ono čemu su težili veliki borci za ljudska prava, njihova imena i dela poznata su gotovo u svakom kutku sveta i svi oni poseduju izuzetnu hrabrost, a neretko i spremnost na žrtvu.

Pavlovićeve ideje i političke metamorfoze podmetnutih i iskrivljenih vrednosti i ciljeva podsećaju na vraćanje korenima ideologije “komitetlija”. U vreme dok se Pavlović “borio sa polutkama” i drugim izazovima u Vodovodu, drugi su radili, imali svoju viziju da ovaj Grad učine lepšim i boljim mestom za život svih nas.

Ali, to neće sprečiti Pavlovića da i dalje udara po mikrofonima na raznim konferencijama, uživajući u melodiji sopstvenog glasa, jer je to zapravo najčešće jedini motiv da uopšte nešto i kaže.

A kada je reč o uspešnim poslovnim ženama, koje Pavlović sa očiglednom netrpeljivošću redovno pominje, iza njih stoji vredan i odgovoran rad, znanje, doslednost idejama napretka i svi drugi kvaliteti, koji ih čine dostojanstvenim i snažnim, do visina do kojih Pavlović ne može da dosegne.

Sve ovo ne bi bilo ni pomenuto da Pavlović nije eksponent politike Socijalističke partije Srbije u Valjevu. Poturajući Pavlovića da izigrava lažnog moralistu valjevski SPS pokušava da obmane građane Valjeva i da obezbedi glasove onih građana Valjeva koji nemaju dovoljno informacija o kontinuirano plasiranim lažima šefa odborničke grupe SPS-a.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo još jednom poziva GO SPS u Valjevu da javno stane iza reči šefa svoje odborničke grupe ili da ga označe kao personu non grata u SPS.

Potpredsednici GrO SNS Valjevo

Dr Zorica Jocić, Branko Vuković i Dragutin Kuzmanović

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *