Press "Enter" to skip to content

Rvački klub Mladost

Proteklog vikenda, u nedelju, u Kraljevu u sportskom centru “Ibar” održane su kvalifikacije za Prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom. Istog dana u Somboru održan je meč prve lige Srbije izmedju RK Mladost i Radničkog iz Sombora.

IMG-d85933c44bbda7ab81b7c2a86ab34619-V

Rvački klub Mladost nastupao je sa 17 takmičara koji su u konkurenciji U13 i U17 neprikosnoveno bili prvi u regionu centralne Srbije, dok su u uzrastu U15 bili drugi. U seniorskoj konkurenciji Luka Pavlović je pojedinačno zauzeo prvo mesto.

U ligaškom meču RK Mladost je poražena tesnim rezultatom 5:3. I pored dobre borbe, malo je nedostajalo Milutinoviću, koji je vodio tokom borbe 5:4 nažalost posle akcije Momčila Gajića poražen je rezultatom 7:5 u poslednjim sekundama meča. Treba imati u vidu i povredu Kojića koji bi sigurno zadao muke protivniku medjutim morao je da odustane od borbe kako bi se potpuno oporavio.

RK Mladost na dva fronta za vikend, sezona je u punom jeku. Nema se vremena za detaljnije analize već narednog vikenda očekuje nas Prvenstvo Srbije za starije pionire i juniore. Momci su motivisani, bore se najbolje što mogu očekujemo dosta dobre rezultate.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *