Press "Enter" to skip to content

RUKOMETAŠICE METALCA 2015 NA STARTU PRVENSTVA 24. SEPTEMBRA DOČEKUJU DRUGU EKIPU KRAGUJEVAČKOG RADNIČKOG

Rukometašice Metalca 2015 na početku prvenstva Prve lige Zapad, koji je zakazan za 24. septembar, dočekuju drugu ekipu Radničkog iz Kragujevca. U drugom kolu igraju protiv imenjaka iz Kraljeva u gostima, zatim u Valjevo stiže Bekament BB 2 iz Aranđelovca a onda Valjevke opet kao domaćini dočekuju drugu ekipu Jagodine itd.

2022

Nakon više mesec i po dana priprema, koje su krenule početkom avgusta radom na sticanju snage u parku Pećina a potom se nastavile radom sa loptom i uigravanjem taktičkih varijanti, izabranice Dušana Novokmeta u neizmenjenom sastavu očekuju početak prvenstva. Po rečima šefa stručnog štaba Valjevki, Metalac 2015 nema sredstava za angažovanje pojačanja sa strane tako da se i ove sezone oslanja na sopstvene snage koje se redovno dopunjuju talentovanim devojčicama iz klupske škole rukometa koja radi vrlo uspešno.

novokmet

Trener Metalca kaže da će njegove učenice pokušati da ostvare što bolji rezultat u ligi koja ima 12 ekipa i u kojoj su glavni favoriti, izuzetno pojačani sastavi Prijepolja i Loznice grada. U nastupajućoj sezoni u Prvoj ligi Zapad pored Metalca 2015, takmiče se Metalac iz Kraljeva, Jagodina 2, ORK Loznica, Metalac AD iz Gornjeg Milanovca, Košutnjak iz Čačka, Radnički iz Svilajnca, Prijepolje, Pazar 2003 iz Novog Pazara, SPD Radnički 2 iz Kragujevca i Bekament BB 2 iz Aranđelovca.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *