Press "Enter" to skip to content

Reči koje okupljaju – Porodica i knjiga u harmoniji

Osečina, 09. 10. i 11. oktobar u okviru dečje nedelje usledio je nastavak aktivnosti koje je Narodna biblioteka Osečina organizovala za decu, pod nazivom Reči kojie okupljaju porodica i knjiga u hrmoniju. U ponedeljak, 09. oktobra organizovali smo „Čitalački kutak, deca – roditelji“ za predškolce PU „Lane“ Osečina. Utorak, 10. oktobar bio je predviđen za predškolce IO PU „Lane“ Pecka , prvake OŠ „Vojvoda Mišić“ Pecka , PPG PU „Lane“ Osečina i prvake OVC „Braće Nedić“ Osečina,. Sreda, 11. oktobar je bio predviđen za drugu grupu prvaka OVC „Braća Nedić“.

387772926_762319469276500_8077222027019912317_n

Ako ste mislili da je Dečja nedelja završena, nije, ona je produžena, jer svaki dan je posvećen deci. A mi smo otkrili šta znači biti deo reči koje okupljaju porodicu i knjiga u harmoniji. Zajedno smo prošli kroz vrata mašte i otkrili da je biblioteka puna neograničenih mogućnosti i da je čitanje prava avantura koja nas okuplja i inspiriše.

Zahvaljujući ovom nezaboravnom programu, biblioteka je postala epicentar porodične sreće i ljubavi prema knjigama. Reči su nas okupile , povezale i učinile da se osećamo kao jedna velika porodica. Jer u svetu reči nema granica – samo beskrajno putovanje koje nas okuplja i čini porodicu i knjigu u savršenoj harmoniji.

Na kraju programa bibliotekari su pripremili prigodno osveženje, kako bi se nastavila čarolija zajedničkog druženja, razgovora o knjigama ,i osećaj zajedništva.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *