Press "Enter" to skip to content

RADNIČKOM BOD SA GOSTOVANJA U KRUPNJU

Fudbaleri Radničkog su u 20. kolu Kolubarsko-mačvanske zone odigrali 0-0 protiv Rađevca u Krupnju i na najboljem su putu da redovni deo prvenstva završe među prvih šest klubova. To im garantuje da će sledeće godine igrati u novoformiranoj zoni i to je verovatno maksimum narandžasto-plavih ove sezone. Iako ima još da se igra do kraja lige, zbog bodovog zaostatka, promenljive igre ovog proleća kao i povreda Gentića i Živanovića a odskora Rajevca i Raševića, ulazak u Srpsku ligu će najverovatnije ostati samo želja ekipe sa Petog puka.

РАД-РАЂ5
Igrač Radničkog, Ristović (narandžasto-plavi dres) u duelu sa svojim čuvarem iz Rađevca na utakmici u Valjevu u prvom delu prvenstva

Inače, Radnički je i u Krupnju bio bolji rival i imao više od igre prema rečima ljudi iz kluba. Uprkos visokoj travi i lošem terenu, Valjevci su stvorili više izglednijih prilika od kojih je šansa Jeremića u prvom poluvremenu bila zaista izvanredna. Naime, Ristović je izveo udarac sa ugla, Jeremić se našao na par metara od gol linije ali nije uspeo da ugura loptu u mrežu.

U nastavku je Marko Petrović, koji je ušao u igru sa klupe, bio u lepoj prilici ali je lopta koju je uputio sa nekih 10-12 metara otišla pored gola. Lipolist je prvi na tabeli sa 38 bodova, Borac iz Lešnice je drugi sa bodom manje dok je Radnički na trećem mestu sa 31 osvojenim bodom.

U idućem kolu, u nedelju na Peti Puk dolazi Borac iz Lešnice.

Stadion “Mirko Vasiljević” u Krupnju. Sudija Marko Ranković sa Uba. Žiti kartoni Branko Petrović, Đuričić, Bojić, Jovanović, Pavle Marjanović i Pavić (Rađevac). Đurić (Radnički). Crveni karton Đorđević (Radnički).

RAĐEVAC: Ognjen Petrović, Branko Petrović, Gošić (od 63. Pavić), Durmić, Vasiljević, Đuričić, Bojić, Jovanović, Stevan Marjanović, Marković, Pavle Marjanović.

RADNIČKI: Ranković, Vasić, Simeunović, Đurić (od 80. Rašević), Jeremić, Tanasijević (od 54. Marko Petrović), Janković, Tomić, Pirgić (od 73. Stevanović), Ristović, Đorđević.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *