Press "Enter" to skip to content

RADNIČKI U VRELU DOŽIVEO PRVI PRVENSTVENI PORAZ

Fudbaleri Radničkog su doživeli prvi prvenstveni poraz izgubivši u gostima od Vrelo Sporta 1-0 (1-0) u 4. kolu Kolubarsko-mačvanske zone. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Dimitrije Kojić koji je savladao čuvara mreže narandžasto-plavih, Radovanovića iz slobodnog udarca u 8. minutu.

radnicki

Inače, ekipa trenera Koste Markovića nije bila na visini prethodnih igara mada se Valjevci žale da im nije dosuđen čist jedanaesterac nakon što je, po rečima Markovića, jedan od njihovih igrača srušen u kaznenom prostoru Vrelo Sporta. Glavni sudija meča je navodno prvo pokazao na belu tačku a potom se predomislio dosudivši samo slobodan udarac za Radnički na samoj ivici kaznenog prostora domaćina.

Radnički je nastupio u sledećem sastavu: Radovanović, Vasiljević, Ašković, Mišković, Matić, Prokić, Mijailović, Živanović, Vasić, R. Đurić i Rašević.

U igru su još ulazili Miletić, V.Đukić, B. Đurić, Stamenić i Teodorović.

Radnički je i dalje prvi na tabeli sa 9 bodova ispred Zadrugara iz Lajkovca koji ima bod manje i koji sledećeg vikenda stiže na Peti puk. Biće to derbi i najzanimljiviji meč 5. kola Kolubarsko-mačvanske zone.

Na fotografiji su Rašević i Simeunović na jednoj od ranijih utakmica Radničkog na Petom puku.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *