Press "Enter" to skip to content

RADNIČKI IZGUBIO OD KAČERA U BELANOVICI

Uprkos velikim ambicijama na početku prvenstva i razmišljanjima na Petom puku da bi ulazak u Srpsku ligu mogao biti jedan od ciljeva, poslednji rezultati Radničkog su pokazali da je to ipak preveliki zalogaj. Poraz u 10. kolu Kolubarsko-mačvanske zone od Kačera u Belanovici 1-2 (1-0) je definitivno potvrdio da narandžasto-plavi još uvek ni organizaciono, ni stručno, ni igrački ne mogu da se uhvate u koštac sa takvim izazovom.

Radnicki

Radnički je u Belanovici nastupio bez požutelih Raševića, Miškovića, Raše Đurića i Matića. Gosti su poveli pogotkom Bojana Đurića u 5. minutu dok je golove za Kačer postigao Peralović u 70. iz jedanaesterca i 87.minutu.

Stadion “Lazar Matijević” u Belanovici. Sudija Slobodan Vuletić (Lajkovac). Žuti kartoni Kirovski, Ostojić i Stojković (Kačer), Vasiljević, Stamenić, Simeunović, Perić i Mijailović (Radnički).

KAČER: Kirovski, Ostojić (od 46. minuta Stojković), Vukašinović, Ljubičić, Pančić (od 69. minuta Mirić), Radović (od 74. minuta Branko Đurić), Galić, Peralović (od 90. minuta Milenković), Babić, Todorovski, Ilkić.

RADNIČKI: Ranković, Vasiljević, Vasić (od 73. minuta Ašković), Stamenić, Simeunović, Perić, Bojan Đurić, Prokić, Mijailović (od 82. minuta Simić), Živanović (od 73. minuta Jović), Janković (od 56. minuta Janković).

U sledećem kolu Radnički je domaćin lajkovačkom Železničaru.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *