Press "Enter" to skip to content

RADNIČKI ANGAŽOVAO TRENERA ŽARKA ANĐIĆA I DOVEO MARKA JANKOVIĆA I DRAGOMIRA NIKOLIĆA

Radnički se zahvalio treneru Jovici Damnjanoviću koji je vodio narandžasto-plave u završnici Kolubarsko-mačvanske zone i na njegovo mesto angažovao Žarka Anđića (41) koji je u u svojoj karijeri sedeo na klupi ubskog Jedinstva, Ribnice iz Mionice, Železničara iz Lajkovca, Strmova itd.

MARKO JANKOVIĆ
Marko Janković (crveni 8) u dresu Budućnost Krušika na utakmici protiv FAP-a u Valjevu

Klub se Petog puka se takođe igrački pojačao za novu sezonu potpisavši ugovore sa igračem sredine terena Markom Jankovićem (36) i štoperom Dragomirom Nikolićem (32). Oba igrača su došla iz OFK Budućnosti iz Dudovice sa kojom su u nedavno završenoj sezoni postigli sjajan uspeh osvojivši prvo mesto u Beogradskoj zoni i plasirali se u Srpsku ligu Beograd.

NIKOLIĆ
Dragomir Nikolić (crveni dres 15) u dresu Budućnost Krušika na utakmici protiv Mokre Gore u Valjevu

Radi se o iskusnim igračima jer je Janković pored dugogodišnjeg igranja za Budućnost Krušik branio boje Loznice, Mačve, Timoka, Radnički iz Obrenovca, Radnika itd dok je Nikolić takođe igrao za valjevskog srpskoligaša ali i za Strmovo, Osečinu, Inđiju, Teleoptik itd.

Inače, u novoj sezoni, u kojoj će nastupati u prilično jakoj zoni Drina, Radnički će moći da računa na Marka Živanovića koji se oporavio od operacije meniskusa dok će Ivan Gentić najverovatnije biti spreman tek za drugi deo prvenstva. Zbog delikatne povrede leđa, Ristu Ristovića očekuje hirurški zahvat i duže odsustvo sa terena a Filip Rajevac će po svoj prilici napustiti Peti puk jer je dobio posao u Beogradu.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *