Press "Enter" to skip to content

Radionica studenata Arhitektonskog fakulteta

U Valjevu će se u petak, 24. marta održati radionica „Klimatske promene, gradovi, zajednice i jednakost u zdravlju (CliCCHE)“. U pitanju je Erazmus+ evropski projekat koji ima za cilj da razvije i testira nova iskustva u nastavi i učenju na tehničkim fakultetima evropskih univerziteta u cilju poboljšanja znanja o strategijama prilagođavanja na klimatske promene i za ublažavanje uticaja na zdravlje ljudi u okviru projekata urbane regeneracije.

FB_IMG_1679570434458

Studenti Arhitektonskog fakulteta u Beogradu će boraviti u Valjevu, gde će raspravljati o efektima klimatskih promena na urbano zdravlje u Valjevu i mogućnostima prevazilaženja uočenih problema.

Pre početka radionice, u 9.30 časova, ispred Velike sale Skupštine grada Valjeva, izjavu za medije će dati prof. dr Zoran Đukanović, sa Arhitektonskog fakulteta.

Kupovina seoskih kuća

Povodom javnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom na teritoriji grada Valjeva, biće održana konferencija za novinare u petak, 24. marta 2023. godine u sali Gradskog veća, sa početkom u 10.00 časova.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *