Press "Enter" to skip to content

Prvi kontigent karata za ovogodišnji Mountain Music Fest rasprodat

Prvi kontigent karata za ovogodišnji Mountain Music Fest rasprodat.

MMF-DIVCIBARE

Nova cena trodnevnih ulaznica aktuelna do 12. jula

Valjevo, 22. jun 2022. godine – Prvi kontigent ulaznica za Mountain Music Fest, muzičko-planinski festival koji se ove godine održava od 12. do 14. avgusta na Divčibarama, rasprodat je, a organizatori su objavili novu cenu trodnevnih karata koje iznosi 1900 dinara.

Ulaznice za sedmi MMF moguće je kupiti na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs, a broj ulaznica po ovoj ceni je takođe ograničen. U skladu sa „family friendly“ odlikom festivala, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Podsećamo, na ovogodišnjem MMF-u, neki od izvođača su Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF, Cotton Pickers, Vojko V, Deca Loših Muzičara, Sunshine, Funkamente, White City Soul, Peppe, DJ Goce, a organizatori najavljuju još muzičkih imena koja će ove godine nastupiti na ski stazi Crni vrh. Pored ovih sjajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, kao i svake godine, pripremljen je i kvalitetan celodnevni program za sve uzraste – muzički, umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički.

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, a sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs, kao i na festivalskim Facebook (https://www.facebook.com/mountainmusicfest/) i Instagram (https://www.instagram.com/mmf.divcibare/) stranicama.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *