Press "Enter" to skip to content

Primopredaja dužnosti u Kolubarskom upravnom okrugu

Danas je u Kolubarskom upravnom okrugu izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg načelnika Miloša Milutinovića i novopostavljenog Viktora Mićića.

Nacelnik Kolubarskog upravnog okruga Viktor Micic
Viktor Mićić, novi načelnik Kolubarskog upravnog okruga

Milutinović je izvestio o prethodnim aktivnostima, predao dužnost novom načelniku i poželeo mu puno uspeha u daljem radu.

Viktor Mićić se zahvalio svom prethodniku i istakao da će nastojati da bude spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava na teritoriji Kolubarskog okruga.

Primopredaja duznosti 2
Viktor Mićić i Miloš Milutinović – primopredaja dužnosti

„Velika mi je čast što sam upravo ja izabran da budem načelnik Kolubarskog upravnog okruga, a ništa manja i obaveza, s obzirom na to da se u narednom periodu očekuju veliki projekti u Valjevu i na području Kolubarskog okruga. Moja dužnost je da u narednom periodu održim dobru konekciju sa ministarstvima i Vladom Republike Srbije. Kao načelnik Okruga ću se truditi da dam svoj doprinos i da se dobra saradnja nastavi i u narednom periodu, na dobrobit svih građana Kolubarskog okruga“, poručio je Mićić.

Viktor Mićić, diplomirani ekonomista, na ovu dužnost je postavljen Odlukom Vlade Republike Srbije umesto Miloša Milutinovića, koji je na toj funkciji bio od februara 2023. godine.

Primopredaja duznosti 1
Viktor Mićić i Miloš Milutinović, novi i stari načelnik Kolubarskog okruga

Novi načelnik Kolubarskog upravnog okruga je nakon primopredaje dužnosti održao sastanak sa zaposlenima, na kome su dogovoreni dalji koraci i aktivnosti.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *