Press "Enter" to skip to content

Primopredaja dužnosti načelnika Kolubarskog upravnog okruga

Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Kolubarskog upravnog okruga postavljen je Miloš Milutinović, diplomirani poslovni informatičar, master ekonomista i doskorašnji pomoćnih gradonačelnika grada Valjeva.

IMG-20230201-WA0000

Tim povodom, danas je održana primopredaja dužnosti načelnika Kolubarskog upravnog okruga.

U svom obraćanju, Milutinović je istakao da je ovo velika odgovornost i da je njegova dužnost da bude spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava.

IMG-20230201-WA0002

„Velika mi je čast, ali i odgovornost stupanje na funkciju načelnika Kolubarskog upravnog okruga.

Moj primarni posao je da budem spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava na teritoriji Kolubarskog upravnog okruga.

Naravno, praćenje i pomaganje u realizaciji projekata od državnog značaja, kao i dovođenje novih projekata i investicija u Kolubarski upravni okrug će takođe biti deo mojih zaduženja.

Na samom početku, održaću sastanke sa predsednicima opština i gradonačelnikom, zatim obilazak terena, utvrđivanje prioriteta i rad na njihovoj realizaciji“, poručio je Milutinović.

Na mestu načelnika Kolubarskog upravnog orkuga, Miloš Milutinović će naslediti Gorana Milivojevića, koji je na ovoj funkciji bio od 2015. godine.

Kolubarski upravni okrug

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *