Press "Enter" to skip to content

Poziv majkama sa troje i više dece da preuzmu svoje ponosne kartice

Grad Valjevo je i ove godine u saradnji sa Pokretom za decu „Tri plus“ iz Čačka obezbedio ponosne kartice majkama sa troje i više dece, koje se mogu preuzeti svakog radnog dana od 8-15 časova u prizemlju Gradske uprave grada Valjeva, na šalteru broj 12.

Takođe, majke koje tokom ove godine rode treće ili više dece, mogu se prijaviti za ovu karticu podnošenjem zahteva u Gradskoj upravi.

Podsećamo da ova kartica omogućava ostvarivanje brojnih pogodnosti, poput popusta od 10 do 50% kod brojnih pravnih subjekata ne samo u Valjevu, već širom Srbije, a od prošle godine i 15 sati besplatnog parkinga.

“Pozivamo sve naše sugrađanke da preuzmu svoje ponosne kartice, ali i da se prijave za njih ukoliko to još nisu učinile. Mislim da je ovo odlična mera koju grad Valjevo sprovodi u oblasti socijalne zaštite ljudi i dece, jer su uz ove kartice višečlanim porodicama omogućeni brojni popusti ne samo u Valjevu, već širom Srbije. Majke uz kartice dobijaju katalog u kome se nalaze svi poslovni subjekti u kojima mogu ostvariti određene popuste. Pored ovih popusta, majke sa troje i više dece sada imaju i pravo na besplatne sate parkinga, a radimo na tome da obezbedimo još dosta pogodnosti”, poručio je Marko Jevtić, član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *