Press "Enter" to skip to content

Požar u Tržnici

Sinoć oko 20 i 30 došlo je do požara na strujomeru pekare Akademac 011 u Tržnici na Petom puku. Pored pekare, izvesna oštećenja nastala su i na magacinu obližnje piljarnice. Na svu sreću niko nije povređen. Vatrogasci su brzo reagovali zahvaljujući dojavi koju su im uputili zaposleni u mesari, koji su u to doba po svedoćenju upućenih u ovaj dogadjaj, jedini bili u to vreme na Tržnici, tako da je izbegnut požar širih razmera.

Valjevo-Trznica-Valjevo-1-768x576-1

Veći deo Petok puka sinoć je oko sat vremena ostao bez struje. Ovog pre podneva u Europromu i obližnjim radnjama prodavci robu nisu mogli plaćati bankovnim karticama jer je došlo do problema i u radu aparata.

Valjevo-Trznica-Valjevo-2-768x576-1

Prodavci u radnjama i pijačnim tezgama na Tržnici smatraju da je uzrok požara udar groma jer se požar dogodio u vreme sinoćnog nevremena.

Valjevo-Trznica-Valjevo-3-768x576-1Mile Nikolić, šef vatrogasno – spasilačke jedinice valjevske policijske uprave izjavio je za portal Valjevska posla da se o uzrocima požara može pouzdano govoriti tek nakon obavljenog uviđaja. 

Valjevo-Trznica-Valjevo-4-768x576-1

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *