Press "Enter" to skip to content

PORAZI VALJEVA I SRBIJANKE, PRVI TRIJUMF VA-014

Odbojkašice Valjeva su u 6. kolu Prve lige Srbije doživeli poraz od Zlatibora u Čajetini 1-3 (20-25, 25-21, 20-25, 19-25). “Devojke su igrale bez volje i slabo u napadu tako da, uprkos dobrom prijemu, nismo uspeli da ostvarimo nešto više na ovom gostovanju zbog neobjašnjivog odsustva želje kod mojih učenica.” – bio je iskren Rajko Stojanović, šef stručnog štaba Valjeva. U sledećem kolu Valjevo dočekuje Leskovac 98.

VA-SPAS9
Timotić u akciji na mrežu tokom utakmice između VA-014 i Spasa u Valjevu

Kolubara iz Lazarevca je prekinula pobednički niz Srbijanke slaveći 3-1 (23-25, 25-16, 25-14, 25-19) u derbiju 6. kola Druge lige Centar. “Iako smo dobili prvi set, posle toga je zavladala totalna odsutnost. Ispoljili smo lošu igru u bloku i napadu, Bojićeva i Blagojevićeva kao da nisu bile na terenu od trećeg seta. Takođe smo zakazali u prijemu. Naredni protivnik je ekipa Lazarevca u Valjevu idućeg vikenda.” – izjavio je Mile Rakić trener Srbijanke.

VA-014 je najzad ostvario prvu prvenstvenu pobedu pošto je u 6. kolu Druge lige Centar bio bolji od Crnjanskog u Beogradu 3-1 (24-26, 25-16, 25-19, 25-19). Trener valjevskog drugoligaša Vojin Knežević je izjavio posle prve pobede svojih učenika: “Odgovornost na terenu i maksimalna fokusiranost. Dečaci su konačno odigrali utakmicu na nivou kojeg želim. Polako dolazi do izražaja rad a samim tim dobijamo i lidere ekipe. Mladi su i bilo je potrebno vremena da se vidi od koga mogu da izvučem maksimum. Čeka nas ponovo težak period i jake utakmice ali se spremamo za drugi deo sezona gde će biti protivnici našeg nivoa. Verujem u bolji nastavak sezone.”

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *