Press "Enter" to skip to content

Poraz reprezentacije ali i trijumf petoro Valjevaca na fudbalskom spektaklu „Valjevo navija“

Valjevo, 17. jun – Grad Valjevo i kompanija Hisense, u okviru koje posluje valjevska fabrika Gorenje, organizovali su sinoć javni prenos utakmice Srbija – Engleska na događaju pod nazivom „Valjevo navija!“, obeleživši time prvi nastup naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu u fudbalu nakon 24 godine. Manifestaciju je obeležila neverovatna atmosfera i glasno navijanje preko 1.000 navijača svih generacija. Početak utakmice građani su ozvaničili našom himnom, dok su najmlađi nestrpljivo čekali da naslikaju srpske zastave na licu.

Publika, Hisense Gorenje Vajevo

Iako reprezentacija Srbije nije izborila pobedu, svaka šansa je ipak bila ispraćena ovacijama, a petoro Valjevaca otišlo je kući sa vrednim nagradama, među kojima su Hisense Side by side frižider, Hisense QLED Smart TV i tri mala kućna aparata.

Buca_Art_Valjevo
Olivera Erić HR direktorka fabrike Gorenje Valjevo

Kompanija Hisense, kao zvanični partner EURO 2024, priredila je kviz znanja i testirala koliko dobro poznajemo naš tim. Najuspešniji među njima bio je Vladimir Tripković, koji će događaj „Valjevo navija“ pamtiti po osvojenom frižideru.

Buca_Art_Valjevo

“Došao sam da ispratim šta se to dešava u gradu i nisam se ni najmanje nadao dobitku. Drago mi je što jedna kompanija iz Valjeva može da priredi ovako zanimljiv događaj i treba ih češće organizovati”, izjavio je dobitnik Hisense Side by side frižidera.

Valjevo je jedini grad u svetu u kome je Hisense priredio javno gledanje utakmice EURO 2024, što posebno ističe Olivera Erić, HR direktorka fabrike Gorenje Valjevo, i dodaje da je veoma ponosna na podršku koju je kompanija dobila od grada kako bi svojim zaposlenima, potrošačima i svim sugrađanima priredila pravi sportski, ali i porodični ugođaj.

“Veoma sam srećna što je naš događaj okupio porodice i prijatelje. Verujem da nas ovakva dešavanja zbližavaju i da čine život lepšim. Naši Valjevci su pokazali i izuzetno znanje i entuzijazam tokom kviza koji je još jedan korak u promociji sportske kulture u našem gradu. Drago mi je da smo imali priliku da našim sugrađanima podelimo vredne nagrade, što je dodatno doprinelo atmosferi i uzbuđenju među prisutnima.“, navela je Olivera Erić.

Buca_Art_Valjevo

Hisense već 8 godina uspešno sarađuje sa UEFA organizacijom, a treći put kao zvanični partner Evropskog prvenstva, na kome je naša zemlja debitovala davne 1960. godine. Tada su fudbaleri Jugoslavije zaigrali prvu utakmicu Evropskog prvenstva na kome se nadmetalo svega osam zemalja.

Srbija se na kontinentalni turnir vratila posle gotovo četvrt veka, s obzirom na to da je poslednji put učestvovala 2000. godine. U preostalim mečevima Grupe C očekuju je dueli sa reprezentacijama Danske i Slovenije.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *