Press "Enter" to skip to content

POČINJE RASPLET U REGIONALNOJ A1 LIGI, VALIS VEGA ZA VIKEND IGRA U KOTORU I NA KORČULI

Vikend koji je pred nama donosi početak raspleta Regionalne A1 lige jer se Primorac, Valis Vega, NBG Vukovi i KPK iz Korčule bore za plasman od 1. do 4. mesta posle koga će se znati koja od ovih ekipa ide direktno u Premijer ligu a koja u baraž. Na osnovu međusobnih rezultata prenetih iz prethodne faze takmičenja u Grupi “A” i “B”, Primorac iz Kotora je trenutno prvi sa 6 bodova nakon dve pobede protiv KPK, Valis Vega je na drugom mestu sa 3 boda i boljom međusobnom gol razlikom od NBG Vukova koji takođe imaju 3 boda dok KPK nema nijedan bod.

VUK-VAL3
Detalj sa utakmice NBG Vukova i Valis Vege odigrane nedavno u bazenu “11. april” u Beogradu, u okviru prethodne faze takmičenja u Regionalnoj A1 ligi

U petak 8. marta Valis Vega igra protiv Primorca u Kotoru a duel ova dva rivala u bazenu “Zoran DŽ. Gopčević” počinje u 18 sati. Dva dana docnije, ekipa Miloša Sakovića izlazi na megdan KPK-u u bazenu “Gojko Arneri” na Korčuli sa početkom u 17 sati. Revanš utakmice igraju se u SRC “Petnica” sedam dana kasnije.

“Idemo da damo svoj maksimum na ova dva gostovanja. Pokušaćemo da iznenadimo nekog što naravno neće biti nimalo lako. Primorac ima moćnu ekipu i Kotorani su favoriti protiv nas a što se tiče duela u Korčuli, tu smo negde jer su se oni pojačali igračima iz inostranstva dok i mi imamo svoje kvalitete i posle dužeg vremena nemamo povređenih ni bolesnih igrača. Mnogo toga će se znati nakon utakmice između KPK i NBG Vukova u Korčuli. Bilo bi sjajno da ostvarimo jednu pobedu jer onda u uzvratnim mečevima svoju sudbinu držimo u našim rukama.” – rekao je šef stručnog štaba Valis Vege, Miloš Saković uoči putovanja za Crnu Goru i Hrvatsku.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *