Press "Enter" to skip to content

Pet medalja u Vrnjačkoj Banji

U nedelju 12.06.2022 godine po devetnaesti put održan je internacionalni karate turnir Vrnjačka Banja Open u organizaciji Karate kluba Padobranac iz Vrnjačke Banje. U prelepom sportskom objektu hali Vlade Divac u Vrnjačkoj Banji, pred sam kraj prvog dela takmičarske sezone okupilo se oko 30 karate klubova sa oko 200 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama. Karate klub 014 iz Valjeva, na ovom prestižnom turniru nastupio je sa tri takmičara u pet disciplina i osvojio pet medalja, četiri zlatne i jednu bronzanu. Ana Živanović nastupila je u kategoriji kata Juniorke klasa C, Ženske nade klasa CB i Apsolutna i u sve tri kategorije zauzela prvo mesto i osvojila tri zlatne medalje, Sara Nešić u kategoriji pionirke klasa E zauzela je prvo mesto i osvojila zlatnu medalju, dok je u istoj klasi Iva Krsmanović zauzela treće mesto i osvojila bronzu. Kraj školske godine, početak letovanja i udaljenost Vrnjačke Banje uricali su na to da se na ovom turniru ispred našeg kluba pojavi samo tri takmičarke, koje su se lavovski borile i ostvarile sjajne rezultate. Nakon ovog turnira, sledi pauza do septembra, kada će se nastaviti pobedonosno niz započet u prvom delu sezone.

vr-banja

Predsednik kluba Vladan Živanović, zahvaljuje se trenerskom timu, takmičarima, članovima, roditeljima i prijateljima kluba, na postignutim rezultatima u toku 2022 godine, koji su jedni od najboljih od kada klub postoji. Predani rad naših takmičara i članova, kombinovan sa pravim vođenjem od strane trenerskog tima u sastavu: Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Milenko Lukić i Vladan Živanović, sigurna je formula za vrhunske rezultate.

Karate klub 014 od 20 avgusta organizovaće dvomesečnu besplatnu školicu karatea i ovom prilikom pozivamo decu uzrasta od 5 do 10 godina da nam se pridruže i postanu novi šampioni.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *