Press "Enter" to skip to content

PEĐA SIMIĆ: “AKO BUDEMO UVEK BILI ANGAŽOVANI I TRKAČKI DOMINANTI KAO DANAS, MOŽEMO DA PARIRAMO SVAKOM RIVALU U PRVENSTVU!”

U poslednjoj trening utakmici pred početak prvenstva u Srpskoj ligi Zapad, fudbaleri Budućnost Krušika su na Pećini igrali bez golova protiv Vrelo Sporta, novog člana na srpskoligaškom zapadu. U prvom poluvremenu je to bio ravnopravan duel u kome su oba rivala imali po dve velike prilike. Valjevci su u ovom delu pogodili stativu dok su gosti iz Vrela bili blizu vođstva kada je čuvar mreže domaćina Marković, sjajno intervenisao i jedan nezgodan šut po zemlji skrenuo u korner.

BK-VRELO3
Fotografija sa utakmice Budućnost Krušik-Vrelo Sport

U nastavku je ekipa Peđe Simića bila dosta bolja, nadmoćnija i trkački superiornija ali je malo škripalo u realizaciji. Izgledne šanse nisu iskoristili Stojanović i Pavić tako da su malobrojni ljubitelji fudbala na Pećini ostali uskraćeni za poneki gol. Budućnost Krušik je angažovala špica Stojanovića i mladog Šobota koji je došao iz Australije dok je dobra vest da se vratio Todorović, koji danas nije igrao jer je na putu oporavka od povrede.

BK-VRELO6
Fotografija sa utakmice Budućnost Krušik-Vrelo Sport

“Po prvi put od početka priprema sam zadovoljan onim što su moji igrači pokazali. Bili su veoma angažovani i disciplinovani, dobro su se kretali tako da su u drugom poluvremenu potpuno nadtrčali goste iz Vrela. Ostaje žal za nepostignutim golom ali se nadam da će onda kad bude bilo potrebno, proraditi i realizacija. Ako u prvenstvu koje počinje iduće nedelje, budemo bili uvek angažovani i trkački dominantni kao danas, možemo da budemo ravnopravni svakom rivalu. Nadam se dobrim rezultatima.” – izjavio je Predrag Simić posle utakmice sa Vrelo Sportom.

BK-VRELO5
Fotografija sa utakmice Budućnost Krušik-Vrelo Sport

Dakle, na otvaranju prvenstvene sezone u Srpskoj ligi Zapad, 19. avgusta na Pećinu dolazi Mladi radnik iz Požarevca. Utakmica počinje u 17.30. U 2. kolu Budućnost Krušik igra protiv FAP-a u Priboju na Limu. Potom u Valjevo stiže Polet iz Ljubića a onda u 4. kolu na Pećini gostuje Zlatibor, itd.

BK-VRELO1
Fotografija sa utakmice Budućnost Krušik-Vrelo Sport

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *