Press "Enter" to skip to content

Ovogodišnji MMF uz Darka Rundeka, Gobline, Ramba Amadeusa, Prti Bee Gee, KKN, Zoster, Dolores…

Mountain Music Fest, koji se ove godine održava od 11. do 13. avgusta, na tri bine u okviru Divčibare Ski Resorta, ugostiće 20 izvođača iz zemlje i regiona. Organizatori su objavili spisak izvođača koji će ovog leta nastupiti na Divčibarama u okviru MMF festivala.

Mountain-Music-Fest-1024x576
Foto: MMF

Prvog dana na Main stejdžu nastupiće pop duo Dolores, rok sastav Bjesovi, legendarni Darko Rundek i DJ MKDSL, dok je drugog dana glavna bina festivala rezervisana za KKN, mostarski bend Zoster, Gobline, Ramba Amadeusa i hip hop dvojac Prti Bee Gee.

Za atmosferu na Vinyl stejdžu biće zaduženi White City Soul, Dirty Hairy, DJ Chivare, Đorđije Stajkić.

Najmlađa bina – Breza stage, ugostiće 12. avgusta Milovana i prijatelje, Funkier Project, Nevenu Jeremić i Luton&Šćepine vragolije, dok će poslednjeg dana festivala, u nedelju, 13. avgusta, posetioci moći da se opuste uz Peđu Radovića, čoveka koji na svom You Tube kanalu čuva pravo zlato jugoslovenske muzike.

Osmi MMF, sada već tradicionalno, pored kvalitetnog zvuka za posetioce sprema i atraktivan program dodatnih sadržaja za sve generacije u okviru Čudesne šume festivala.

Mountain-Music-Fest-1-864x576
Foto: MMF

Trodnevni komplet ulaznica po ceni od 2.700 dinara su već u prodaji na web sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, a kao i prošlih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Sve dodatne informacije o festivalu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na www.mmf.rs!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *