Press "Enter" to skip to content

OTKAZANA BLOKADA PUTA

Meštani valjevskih sela Ogladjenovac, Gornja Bukovica i Valjevska Kamenica odustali su danas od najavljene blokade regionalnog puta Valjevo – Osečina jer im se u subotu, pred Uskrs“ javio direktor koridora Srbije, Zoran Drobnjak, potvrdio je za valjevska posla Zoran Milinković jedan od organizatora protesta. Meštani su revoltirani zbog, kako kažu, katastrofalnog stanja deonice ovog puta od Ogladjenovca do Valjevske kamenice.

IMG-bc17fd7060953e3e2d3888f57dcb387d-V

„ Od blokade smo odustali jer nam se u subotu, pred Uskrs, putem telefona obratio Zoran Drobnjak, direktora preduzeća „Putevi Srbije“ i obećao narednih dana da će lično doći da nas poseti i najavio rekonstrukciju dela ove saobraćajnice“, rekao je Milinković i dodao da su neki meštani ovih sela danas po velikoj kiši, ipak, došli na ranije zakazan skup.

IMG-a3017aca2d516a27b0f770b62e606613-V

Milinković kaže da je desetak kilometara ovog puta mestimočno pod rupama na asfaltu, ali da je 2 i po kilometra , od Eračkog groblja do Panine kafane, u katastrofalnom stanju i napominje da su se do sada više puta, tim povodom, obraćali nadležnima ali da nije bilo odgovora.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *