Press "Enter" to skip to content

ORK METALAC NANEO PRVI PORAZ ALEKSANDROVČANIMA

ORK Metalac nastavlja sa odličnim igrama pošto je u 6. kolu Prve lige Zapad savladao do sada neporaženu ekipe Župe 54 iz Aleksandrovca 29-22 (12-7). Trener Ćaćić je najzad mogao da računa na 18 igrača što mu je omogućilo da izmenama odmara pojedince bez uticaaj na rezultat. Utakmicu je obeležio izvanredni golman Valjevaca, Borko Obradović koji je bio nerešiv problema za Aleksandrovčane jer je na krilima njegovih odbrana ORK Metalac započeo utakmicu vođstvom 4-0 u 6. minutu. Dobra odbrana Ćaćićevih momaka je omogućila brze kontre u kojima se istakao odlični Kosta Nedeljković tako da je posle kratkotrajne pauze u napadu Valjevaca (6-4 u 15. minutu), krenula ofanziva domaćeg tim za 10-4 u 22. minutu. Pored Nedeljkovića, u napadu je takođe bio sjajni Luka Mandić koji je svojim specifičnim prizemnim šutevima rešetao mrežu Miletića.

MET-ŽUPA2

U nastavku su nišanske sprave takođe naštelovali Ćaćić, Zarin i Milinković i u 41. minutu na semaforu je stajalo 18-10. Do kraja utakmice ORK Metalac nije popuštao držeći prednost od 7-9 golova i bez problema priveo meč kraju.

MET-ŽUPA4

Metalac je trenutno treći na tabeli sa bilansom 4-1 i utakmicom manje. U 7. kolu Valjevci igraju protiv Jagodine u gostima.

MET-ŽUPA1

Hala sportova u Valjevu. Sudije Spasoje Kolak iz Kragujevca i Stanislav Milošević iz Jagodine. Isključenja ORK Metalac 7, Župa 54 3. Sedmerci ORK Metalac 3 (3), Župa 54 8 (6).

ORK METALAC: Antonijević 1, Zarin 2, Milinković 6, Trikić 3, Mandić 7, Nedeljković 7, Ćaćić 3.

ŽUPA 54: Petković 2, Aleksić 2, Cvetković 1, Jozić 2, Pribaković 5. Ivljanin 1, Ćalić 6, Mladžić 3.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *