Press "Enter" to skip to content

Opremljena biblioteka u Srednjoj školi „Mionica“

Srednja škola „Mionica“ opremila je školsku biblioteku, a sredstva u iznosu od 400 hiljada dinara obezbedilo je Ministarstvo pravde na osnovu Rešenja o dodeli sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja. Zahvaljujući ovim sredstvima nabavljeno je 146 novih naslova kao i 5 laptopova koji će učenici i profesori koristiti u nastavi. Mionički srednjoškolci već četiri godine pohađaju kompletno renoviranu školu, a prošle godine zahvaljujući sredstvima Ministarstva pravde preko istog konkursa kompletno je i moderno opremljen amfiteatar kapaciteta 55 mesta, kada su postavljeni novi projektori, zidna platna, školske klupe, stolice i druga oprema.

biblioteka

– Zahvaljujem se Ministarstvu pravde na odobrenim sredstvima koji će našim srednjoškolcima obezbediti bolje uslove. Želeo bih da pohvalim i zaposlene u Srednjoj školi koji su veoma agilni kada su u pitanju novi projekti. Sa ove vremenske distance možemo uvideti koliko je bilo važno da rekonstruišemo Srednju školu i da svake godine unapređujemo uslove. Za kompletnu obnovu Osnovne škole „Milan Rakić“ i Srednje škole u Mionici, a uz podršku Vlade Republike Srbije izdvojili smo 338 miliona dinara. U narednom periodu nastavićemo da ulažemo u obrazovanje – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

opremljena biblioteka mionica

Iz Srednje škole „Mionica“ naglašavaju da će opremanje biblioteke daleko poboljšati uslove obrazovanja i da će učenicima biti dostupna adekvatna litetatur.

biblioteka mionica

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *