Press "Enter" to skip to content

Opremljen amfiteatar u Srednjoj školi u Mionici

Srednja škola u Mionici dobila je kompletno opremljen amfiteatar sa 55 mesta. Pre tri godine škola je potpuno rekostruisana, a ovaj projekat je nastavak ulaganja. Postavljeni su novi projektori, nameštaj, stolice, zidna platna i dr. Na osnovu konkursa za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja Ministarstvo pravde podržalo je ovaj projekat sa gotovo 700 hiljada dinara.
Klupe
– Srednja škola je bila ažurna, pripremila dokumentaciju i rezultati rada su vidljivi. Imamo novi i moderno opremljen amfitetatar koji će koristiti profesorima i učenicima. Zahvaljujem se Ministarstvu pravde na izdvojenim sredstvima. Ulaganje u obrazovanje je veoma važno i zato smo uz pomoć države uspeli da potpuno renoviramo i srednju i osnovnu školu u Mionici. Izdvojeno je 338 miliona dinara. Svaki uspešno realizovan projekat nam daje ogromnu motivaciju da nastavimo dalje sa ulaganjima
– rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.
Klupe 2
Iz Srednje škole „Mionica“ naglašavaju da je opremanjem amfiteatra škola dobila potpuno nov i multifunkcionalan prostor koji će u velikoj meri unaprediti nastavu, kao i vannastavne aktivnosti. Dodaju da će se održavati brojne radionice i predavnja za učenike, a značajno će biti za izvođenje dodatnih vežbi turističko-hotelijerskog smera.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *