Press "Enter" to skip to content

OČEKIVAN PORAZ METALCA U BOGATIĆU

Rukometaši Metalca su pretposlednjem kolu Prve lige Zapad bili gosti lidera na tabeli, Mačve u Bogatiću gde su prema očekivanju doživeli poraz 23-29 (10-14). Budući član Super “B” lige je opravdao ulogu favorita i zabeležio još jedan trijumf dok su se Valjevci borili prema svojim mogućnostima.

MET-MAČVA

Iduće nedelje se utakmicom između Metalca i Mladosti iz Čačka u Valjevu završava prvenstvo u kome je valjevski prvoligaš uprkos velikih problema sačuvao mesto u ovom rangu takmičenja. Sa boljom finansijskom situacijom Metalac bi mogao da napravi tim koji bi se prošetao do Super “B” lige jer njegovi igrači igraju u raznim klubovima u zemlji i inostranstvu. Da li će sledeću sezonu Metalac započeti u novom ruhu, pojačan svojom bivšom decom i finansijski bolje situiran, pokazaće vreme ali bi bilo zaista lepo opet na parketu Hale sportova videti zajedno Stojanovića, Đerića, braću Jovanović, Pantića, Grujičića, Milovanovića, Jevtića i druge.

Sportska hala u Bogatiću. Gledalaca 100. Sudije Jovan Barjaktarević i Aleksandar Milenković (oba iz Kragujevca). Isključenja Mačva 4 minuta, ORK Metalac -. Sedmerci Mačva 2(1), ORK Metalac 4(3).

MAČVA: Nenadović 6, Gligorić 2, Puretić 2, Milutinović 3, Žunić 1, Knežević 4, Matija Lakić 3, Jovanović 3, Gačević 2, Panović 2, Miodrag Lakić 1.

ORK METALAC: Antonijević 1, Milinković 2, Krunić 3, Vukosavljević 1, Mandić 7, Nedeljković 2, Grubačić 1, Ćaćić 6.

Na fotografiji je detalj sa utakmice Metalca i Mačve iz prvog dela prvenstva, odigrane u Valjevu.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *