Press "Enter" to skip to content

Nove stolice stadiona na Pećini

U sklopu radova na obnavljanju i unapređenju celog kompleksa parka na Pećini, grad Valjevo ove godine sa milion dinara finansira postavljanje novih stolica na stadionu „Park Pećina“. Nabavljeno je 900 stolica u bojama zastave Srbije i u toku je njihovo postavljanje na tribine stadiona.

stolica2

Ovaj stadion je prošle godine proslavio 100 godina postojanja, a njime sada gazduje Ustanova za fizičku kulturu „Valis“. Posle godina slabog održavanja, a naročito posle poplava 2014. godine, kada je stadion bio oštećen, usledile su godine sanacije ovog važnog sportskog objekta za Valjevo.

Ceo kompleks parka Pećina polako dobija lepši i uređeniji izgled. Ove godine je urađena nova trim staza, završava se izgradnja košarkaškog terena, a ono što je najvažnije, otpočelo se sa stručnom obnovovom, lečenjem i sađenjem drveća na Pećini.

stolica1

Velikim zalaganjem rukovodstva grada Valjeva, pluća Valjeva kako još nazivaju ovaj park, ponovo će zasijati prepoznatljivim sjajem, koji pamte generacije Valjevaca, ljubitelja prirode, šetnje i sporta.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *