Press "Enter" to skip to content

Napad na prostorije GrO SNS Valjevo

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo izdao je saopštenje povodom vandalskog napada na prostorije ove stranke, saopštenje prenosimo u celosti:

SNS
“Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, želi da obavesti javnost da je danas, 5. decembra 2021. godine, izvršen napad na prostorije naše stranke.

slika-1

Današnji vandalizam je još jedna u nizu provokacija u pokušaju da se ostvare politički poeni. Ova grupacija koja je danas počinila štetu našim prostorijama, svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. To se videlo i tokom jučerašnjeg dana, kada su pokušali da blokiraju grad. Pošto im to nije uspelo, nervozni i besni, napadaju prostorije Srpske napredne stranke, a svojom uređivačkom politikom, na ovaj način podstiču i ohrabruju nasilje.

slika-2

Ovakvo rušilačko ponašanje tzv. opozicije neće nas uplašiti. Ono što daje snagu nama u Gradskom odboru SNS Valjevo, jeste podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić.

Ovakvim potezima nas nećete uplašiti. Bez obzira na podmukle, kukavičke napade, mi ćemo nastaviti da se borimo za naše Valjevo, za Srbiju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, poziva nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi i da se konačno stane na put vandalskom ponašanju.”

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *