Press "Enter" to skip to content

MILOŠ RAŠEVIĆ U RADNIČKOM

Iako je sve bilo zamišljeno da Miloš Rašević od početka nove sezone zaigra na Islandu gde bi istovremeno i radio, od toga za sada nema ništa, barem do početka sledeće godine. Naime, problem sa papirima je sprečio Raševića da ostane na Islandu tako da je jedan od najboljih valjevskih fudbalera odlučio da se vrati i potpiše ugovor sa Radničkim do kraja jesenje polusezone. Miloš se nada da će u međuvremenu sve biti sređeno oko papira tako da će u januaru ili februaru opet biti u avionu za Island.

RASEVIC

Pored dolaska Raševića na Peti puk, za navijače Radničkog je dobra vest da će ostati i Marko Živanović, najbolji igrač i strelac narandžasto-plavih u drugom delu prošle sezone. Levonogi Živanović je bio na probi u užičkoj Slobodi ali do dogovora nije došlo i on će i dalje nositi dres Radničkog sa brojem 10. Na kraju, od povrede se oporavio i Stefan Đukić tako da će Kosta Marković opet imati respektabilan sastav kao kombinaciju mladosti i iskustva u Kolubarsko-mačvanskoj zoni.

Radnički je do sada odigrao tri trening utakmice. Posle poraza od OFK Divaca 2-3, ekipa sa Petog puka je poražena od Srpskoligaš Rađevca u Krupnju 0-1 ali je nakon toga savladala Karađorđa iz Mišara sa 4-1. u meču u kome je Marko Živanović opet pokazao svoje golgeterske kvalitete. Izvlačenje parova za novu sezonu u Kolubarsko-mačvanskoj zoni obaviće se 9. avgusta u Lajkovcu.

Na fotografiji je Rašević u dresu Radničkog na utakmici protiv Mladosti iz Dračića u sezoni 2019-20.

Sreten Pantelić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *