Press "Enter" to skip to content

Maša najbolje isplivala u Leskovcu

U subotu je u Leskovcu održan međunarodni plivački miting “Leskovački pobednik”, u konkurenciji 210 plivača iz Bugarske, Severne Makedonije i Srbije, učestvovalo je osam plivača Valisa predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.

valis-leskovac

Najuspešnija takmičarka je bila Maša Radojević koja je osvojila tri zlatne medalje u svojoj kategoriji i to u disciplinama: 50m slobodno, 50m delfin i 100m leđno, dok je u disciplini 100m slobodno u cilj ušla kao drugoplasirana.

Natalija Kovačević je bila najbolja u svojoj kategoriji u disciplinama 50m i 100m leđno, u disciplini 50m slobodno je stigla do srebrne medalje dok je u disciplini 200m mešovito stigla do bronze.

Odličan nastup imala je i Andrijana Marić, koja je u diciplinama 50m slobodno i 50m leđno stigla do srebrne medalje, dok je u disciplinama 100m slobodno i 50m leđno trke završila kao trećeplasirana. Jovančić Đurđa je do dva srebra stigla u disciplinama 50m i 100m leđno. Prostran Sofija je bila druga u disciplini 50m prsno, dok je Andrej Milivojević isti uspeh ostvario u disciplini 100m prsno. Jevtić Ana je u disciplinama 50m slobodno i 100m leđno osvojila bronzane medalje.

PK VALIS

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *